Sportbijbel

Alles waar ik zo hard voor had gewerkt, glipte door mijn vingers. Ik besloot weer volop voor de sport te gaan. Het woordje balans kende ik toen nog niet. Totdat iemand tegen mij zei: ‘Je mag samen met God je sport beoefenen.

Carlos Anker

Alsjeblieft, de sportbijbel! Of je nu fanatiek topvoetballer bent of amateur hardloper, deze bijbel is voor jou! Lees erin en ontdek welke antwoorden de bijbel je geeft. En leer ook van andere sporters. Hoe combineren zij geloof met sport? En waarom is de Here Jezus zo belangrijk in hun leven?

De sportbijbel bestaat uit het Nieuwe Testament, de tijd waarin Jezus op aarde was. Achterin het register zijn situaties geschetst waarmee je als sporter kunt worden geconfronteerd. Zo vind je in korte tijd de bijbelteksten die op jou van toepassing zijn. ‘Geef het door!’

Aanvraagfomulier
Vraag nu een GRATIS exemplaar van de Sportbijbel aan met onderstaand formulier.

De Sportbijbel, een evangelisatiemiddel, maar vooral ook een Boek dat sporters kan helpen in hun christen-zijn.

De inhoud van de Sportbijbel bestaat uit:

  • het Nieuwe Testament (Herziene Staten Vertaling)
  • 7 getuigenissen van topsporters
  • 5 stappen naar vrede in je hart
  • sportgerelateerde onderwerpen met verwijzing naar Bijbelteksten

De getuigenissen in de 5e druk zijn van Olivier Pilon (voetballer), Merijn Korevaar (wielrenner), Carlos Anker (rolstoeltenisser), Erik Spil (marathonloper en bergbeklimmer), Erna Last (ex-schaatster), Henri Ruitenberg sr. (ex-schaatser) en Ardon de Waard (ex-voetballer).

De Sportbijbel is uitgevoerd in een handig pocketformaat van 14x10cm (HxB).