Ardon de Waard

Mijn naam is Ardon de Waard, 43 jaar jong en getrouwd met Miranda. We zijn de trotse ouders van Naomi & Aron-Levi. Beide houden ook erg van sport en studeren momenteel aan het CIOS in Haarlem. In het dagelijkse leven ben ik docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school en voetbaltrainer van een 1e seniorenteam.

Tijdens mijn voetbalperiode heb ik gespeeld bij AZ, Heerenveen, Telstar en VVV-Venlo. Hierna ben ik nog actief geweest bij de amateurclubs Quick Boys en Noordwijk.
Deze periode heeft mij mede gevormd tot de persoon die ik nu ben. Het kunnen presteren onder druk, doelen stellen, omgaan met teleurstellingen, discipline, zijn aspecten die ik nog steeds toepas in mijn huidige leven.

Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik als topsporter in contact ben gekomen met Athletes in Action. Ik kon mijn verhaal kwijt en ze zagen me niet zozeer als de ‘topsporter’ maar investeerde in mij als mens. Ze waren betrokken in zowel mijn hoogte- als dieptepunten. Het was voor mij erg waardevol om via Athletes in Action in contact te komen met mensen die zelf topsporter zijn geweest of ervaring hebben op het gebied van begeleiden van topsporters.

Mocht je het bestaan van onze stichting ontdekt hebben, zou ik heel graag met je in contact komen. Of je nou jong of oud bent, ik zou graag naar je willen luisteren, mijn ervaring delen of wat er maar nodig is. Afkomst, religie, cultuur, maakt uiteraard niet uit.

We komen via onze coaches graag in contact met (top)sporters zoals jij. We kunnen ons goed voorstellen dat dit een moeilijke periode voor je is, waarin je contact mist. Daarom bieden we je de mogelijkheid om 1-op-1 met een van onze coaches in gesprek te gaan.

Wil jij contact met Ardon de Waard? Vul dan onderstaand formuliertje in. Ardon neemt dan spoedig contact met je op. Jij kunt je verhaal kwijt. Ardon luistert, maar kan je wellicht ook een klein beetje helpen.

Neem gerust contact op!

Contact Coach Ardon de Waard

Alles waar ik zo hard voor had gewerkt, glipte door mijn vingers. Ik besloot weer volop voor de sport te gaan. Het woordje balans kende ik toen nog niet. Totdat iemand tegen mij zei: ‘Je mag samen met God je sport beoefenen.

Carlos Anker