Bastiaan Manschot

Ik ben Bastiaan Manschot. 54 jaar en 28 jaar getrouwd en vader van 2 volwassen zoons van 23 en 25 jaar die als sport aan dirtbiken en downhillen doen. We wonen in Vianen aan de Lek, Utrecht.

Sinds 6 jaar ben ik sportpastor. Dit houdt in dat ik me in lief en leed dienstbaar beweeg in de sportwereld. Vanuit mij liefde voor sport en sporters ben ik een mentor ben voor een aantal mensen in de sportwereld. Afkomst, geloof, leeftijd of sport zijn daarbij niet van belang. Ik  zet me ook praktisch in door 4 dag(delen) per week in het clubhuis van voetbalvereniging SV Geinoord Nieuwegein schoon te maken en door oud ijzer in te zamelen voor een voormalig voetballer, die ten gevolge van een hersenbloeding in een rolstoel terecht is gekomen. Met de inzameling hopen we hem IJzersterk te krijgen en te houden. Ook verzamel en verspreid ik al 23 jaar sportkleding, ballen en sportschoenen onder minder bedeelde sportteams wereldwijd onder de naam Sportswear For The World (sportswearfortheworld.nl).

Zelf ben ik breed sport geïnteresseerd. Daar binnen is voetbal het belangrijkste van het onbelangrijke. Ik speel zelf nog steeds voetbal en zwerf als cult groundhopper graag van stadion naar stadion. En wil elk (amateur) voetbalveld wat ik tegen kom, als er tijd is, bezoeken en er een praatje maken en ook breed perspectief foto’s. Als ode aan het Nederlandse voetbal verzamel ik van iedere voetbalclub een shirt.

We komen via onze coaches graag in contact met (top)sporters zoals jij. We kunnen ons goed voorstellen dat dit een moeilijke periode voor je is, waarin je contact mist. Daarom bieden we je de mogelijkheid om 1-op-1 met een van onze coaches in gesprek te gaan.

Wil jij contact met Bastiaan Manschot? Vul dan onderstaand formuliertje in. Bas neemt dan spoedig contact met je op. Jij kunt je verhaal kwijt. Bas luistert, maar kan je wellicht ook een klein beetje helpen.

Neem gerust contact op!

Contact Coach Bastiaan Manschot

Alles waar ik zo hard voor had gewerkt, glipte door mijn vingers. Ik besloot weer volop voor de sport te gaan. Het woordje balans kende ik toen nog niet. Totdat iemand tegen mij zei: ‘Je mag samen met God je sport beoefenen.

Carlos Anker