total_athlete
Cycling Camp (Tenerife) TA De perfecte voorbereiding voor het nieuwe seizoen
Datum: t/m
Level:
level2
Prijs:
€ 400,- excl vliegticket & fiets
Aanmelden

De perfecte voorbereiding op het seizoen.

TA Cycling Camp is de perfecte voorbereiding voor christelijke fietsers op het nieuwe seizoen. Het vind plaats in de laatste week van februari en we gaan naar de zon. Tenerife om precies te zijn. Een week lang trainen onder perfecte condities. Zowel lange ‘vlakke’ duurritten als pittige bergritten behoren tot de mogelijkheden. Overdag wordt er veel gefietst onder Spaanse zon en tussen de trainingen door gaan we op zoek naar wat onze diepste motivatie is en wat voor rol God daarin kan/wil hebben.

Het doel van dit trainingskamp is dat jij komend seizoen meer gaat genieten van je sport en de talenten die God je daarin heeft gegeven. Wij geloven dat God geniet wanneer je de talenten gebruikt die Hij je heeft gegeven. Ben jij een wielrenner die op wedstrijd niveau fietst en ben je in je sport op zoek naar hoe je God kan eren? Vind je het soms lastig om je als christen in het peloton staande te blijven? Dan is dit trainingskamp een kamp dat je niet mag missen.

Wil jij mee met dit kamp stuur dan een mailtje met eventuele vragen naar Jan Achterberg . Dit trainingskamp is bedoelt voor wielrenners die minimaal 3 keer per week op de fiets zitten en met enige regelmaat een koers rijden. De minimumleeftijd is 17 jaar. Voor dit jaar is er ruimte voor 8 – 13 goede fietsers dus wees er snel bij. De prijs is 400,- excl, vliegticket en fiets.

praktische info

click here for the english translation

Blanco Pro Cycling Team climbing to the TeideSky Pro Cycling Team - Bradley Wiggins riding at more than 2.000 metres above sea levelSky Pro cycling Team riding at 2.200 metres above sea level