total_athlete

Marcel Ceelen

Ongeveer 4 jaar geleden ben ik komen werken bij Athletes in Action. De reden hiervoor was glashelder: ik had gezien hoe God door Athletes in Action heen levens veranderde en daar wilde ik onderdeel van uitmaken.

Nu, 4 jaar later, geef ik leiding aan Total Athlete. Een beweging van sporters die het verlangen heeft dat de Grootheid van God zichtbaar is in sport. Sport als aanbidding voor je Maker.

Total Athlete

Ik geloof dat God de Maker is van alle dingen en dat Hij sport bedoelt heeft als plek voor aanbidding. Sporten tot eer van God. Zweten, afzien, verzuren, overwinningen, leven; alles tot eer van God.
Wat nu als elke sporter in Nederland vrijheid gaat ervaren in zijn sport, ongeacht de uitkomst. Dan zal sport veranderen. Inspanningen worden lofliederen voor God, tegenslagen zullen je niet tegenhouden en overwinningen worden opgedragen aan de Hoogste Koning. In Jezus Naam verandert je perspectief op alles. Jouw identiteit als sporter wordt niet bevestigd door winst, of teniet gedaan door verlies, maar is bepaald door God. Hij heeft jou bedoeld.

‘Bring Greatness Back in The Game’

Hij geeft jou een basispositie in Zijn ‘Game Plan’. Een positie waarin jij vrij van angst alles mag geven wat je van Hem hebt gekregen. Dat is winst!

Ik droom van een groot netwerk van sporters en sportbetrokkenen die het verschil willen zijn en samen een beweging vormen die Gods Grootheid terugbrengt in sport door de Liefde van Jezus. Ik daag jou uit om onderdeel uit te maken van dit netwerk en het verschil te zijn in jouw sportwereld.

A NETWORK OF GAME CHANGERS

‘Join the Network’