total_athlete

Huddle up!

joe-montana-san-francisco-49ers-huddle-autographed-photo-hand-signed-collectable

 

‘In sport, a huddle is an action of a team gathering together, usually in a tight circle, to strategize, motivate or celebrate.’

Dit is de eerste zin in de omschrijving voor een huddle op Wikipedia. Je kent het vast van American Football, volleybal, hockey en van het moment dat Arjen Robben in de verlenging tegen Costa Rica het Nederlands Elftal inspireert om door te gaan en scherp te blijven; ‘koppie erbij!’.
Een moment voor of tijdens de wedstrijd waarin je elkaar opzoekt, de rijen sluit, gefocust bent op elkaar en je laat inspireren en elkaar tot inspiratie bent. Het is een strategisch moment. Je zoekt elkaar op met een reden.

… and acts as a form of insulation when the level of noise in the venue is such that normal on-field communication is difficult.

In het geweld van sport is rust vinden een grote uitdaging en is het soms lastig om focus te vinden voor jouw leven met Jezus.  Hoe goed is het dan als je in dat drukke leven een moment hebt waarin je als ‘teamgenoten’ elkaar opzoekt, inspireert, voor elkaar bid en elkaar stimuleert om te gaan voor de Allerhoogste. Een plek waar jij als sporter mensen tegenkomt die begrijpen waar jij mee bezig bent. Een plek van herkenning en erkenning. Op niveau met elkaar praten over het vormgeven van jouw sportleven met God en dé plek om moeilijke vragen te stellen, lastige situaties door te gaan en overwinningen te vieren. Dat is een TA-Huddle.

Met TA-Huddles willen we voor jou een plek creëren waarin dit kan. Door Huddles geloven we dat er een krachtige beweging van sporters gaat ontstaan die het verschil willen zijn in de sportwereld.

A NETWORK OF GAME CHANGERS

‘Join the Network’

Deze blog is geschreven door Marcel Ceelen. Lees hier meer over hoe hoe Marcel een Game Changer wil zijn.